HLF Finnmark, på egne ben igjen
Her er det nye styret i HLF Finnmark som skal ta organisasjonen videre uten å være sammen med Troms. Fra venstre: Yngvild Martinsen, Bernt-Aksel Jensen, Alf Ingulv Bjørn, Anne-Karin Ingebrigsen, Sissel Harila og Olav Sara Nikkinen.

HLF Finnmark, på egne ben igjen

Styret valgt i HLF Finnmark.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 21.03.2023 16:00

Etter et hyggelig og harmonisk «ekteskap» mellom HLF Troms og HLF Finnmark de siste tre årene, har partene gått hver til sitt. 

Full enighet om bo- oppgjøret og med løfter om å møtes ved senere anledninger ble avlagt i det siste fellesmøte som var søndag. Årsmøtet i Tromsø ble det siste i fellesskapet. I HLFs vedtekter skal fylkeslagene følge fylkeskommunenes organisering. Årsmøtet samlet om lag 40 deltakere.

Flere av møtedeltakerne roste samarbeidet som lagene fikk til å fungere godt i tre-års perioden og mente at samarbeidet har vært en berikelse for HLFs arbeid. Men de store avstandene mellom ytterkantene, Kirkenes - Harstad (100 mil) gjorde det vanskelig og ikke minst dyrt å drive en frivillig organisasjon som er basert på medlemskontingent som hovedinntektskilde.

Tross utfordrende tider med pandemi og store avstander, har fylkene holdt sin medlemsoppslutning og fått en liten økning siste år. Finnmark har 10 lokallag, hvor to er «sovende», og rundt 1 500 medlemmer.

Det nye styret til HLF Finnmark ble valgt på årsmøtet 19. mars 2023 og består av:
Leder: Alf Bjørn.
Nestleder: Bernt-Aksel Jensen. 
Sekretær: Anne-Karin Ingebrigtsen.
Kasserer: Yngvild Martinsen 
Styremedlem: Olav Sara Nikkinen. 
Varamedlemmene: Magne Thomassen, Sissel Harila og Odd Einar Farstad.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS