Kurt i baren
Kurt Ulriksen, leder i Nordkapp Premier League Supporter´s, gjør en jobb for Uteliv i Nordkapp under fotballkamper. (Arkivfoto)

Kurt i baren

Det er forventet godt oppmøte blant supportere hos Nøden Pub lørdag ettermiddag når det er to konkurransekamper.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 04.02.2023 12:00

Kurt Ulriksen, Liverpool-supporter og leder av Nordkapp Premier League Supporter´s, skal jobbe hos Uteliv i Nordkapp under en del av fotballkampene. 

--Jeg er ansatt av Uteliv i Nordkapp og vi kaller det for fotballvakter, sier Kurt Ulriksen til Radio Nordkapp et par timer før han går på jobb hos Nøden Pub. 

At Uteliv i Nordkapp får hjelp av Kurt Ulriksen skal medføre at Nøden Pub viser flere av konkurransekampene. Så langt i sesongen har mange av kampene vært vist hos Corner. 

Dagen i dag blir spesiell for fotballsupportere i Nordkapp. Det er to kamper samtidig lørdag ettermiddag, Liverpool-kamp og Manchester United-kamp. Dermed ligger det til rette for godt oppmøte blant supporterklubbmedlemmene. Liverpool og Manchester United er de største klubbene i Nordkapp Premier League Supporter´s,

--To konkurransekamper samtidig skjer sjelden, men vi får det til. Det sier Kurt Ulriksen. 

Samarbeid 
Offentlig visning av fotballkamper i Nordkapp er et samarbeid mellom Uteliv i Nordkapp og Nordkapp Premier League Supporter´s. På grunn av kostnadene på abonnementet har det blitt inngått et spleiselag. 

Tippekonkurransen er det Nordkapp Premier League Supporter´s som arrangerer. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS