Bli med på laget i turlaget
Nordkapp og Omegn Turlag tilrettelegger for turer i Nordkapp. (Foto: Nordkapp og Omegn Turlag)

Bli med på laget i turlaget

Nordkapp og Omegn Turlag ønsker flere som engasjerer seg i turlagets arbeid.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 31.01.2023 16:00

Nordkapp og Omegn Turlag trenger flere. Bli med på laget, oppfordrer turlaget i en pressemelding. 

--Nordkapp og Omegn Turlag tilbyr en rekke aktiviteter og tilrettelegger for friluftsliv, som lysløype - kjøring av skiløyper, grillhytte, tilrettelegging av turløyper på sommeren, barnas turlag, medlems turer, aktuelle foredrag knyttet til friluftsliv mm. I tillegg skal Nordkapp og Omegn Turlag i 2023 iverksette prosjektet med å bygge gapahuk på Sarnes. Turlaget er også samarbeidspartner i Nordkapptrappa, og har i tillegg flere andre forprosjekter på arbeidsbordet, har turlaget skrevet i pressemeldingen. 

--For at Nordkapp og Omegn Turlag skal klare å jobbe fram tilbud til befolkningen trenger vi at innbyggerne i Nordkapp støtter turlaget gjennom å være medlem, har turlaget skrevet. 

--Nordkapp og Omegn Turlag søker også etter flere engasjerte som har lyst å bidra til turlaget etter det de ønsker å delta på. Dette kan være merking av turløyper til våren, opplæring vil bli gitt. Vi trenger bidrag til dugnad, eksempel når vi i juni skal i gang med å bygge gapahuken ovenfor Studentervika på Sarnes. Vi trenger folk som har lyst å være med å beise bygningene vi har i Skipsfjorden. Vi trenger også flere som har lyst å bli kurset i å være turledere, vi jobber for å få til kursleder kurs. Det å bidra i Nordkapp og Omegn Turlag er givende, sosialt og en kommer seg på tur, ifølge turlaget. 

Turlaget oppfordrer de som har lyst å bidra til å ta kontakt via Facebook-sidene til Nordkapp og Omegn Turlag. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS