Alle abonnentene har nå vann
Mannskap fra teknisk sektor og Løvland Maskin og Transport har jobbet i elleve timer slik at bruddet på hovedvannledningen ble reparert.

Alle abonnentene har nå vann

Torsdag klokken 18:39 var det vanlig drift i nettet.
Radio Vannlaus
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 12.01.2023 18:55
Sist oppdatert : 12.01.2023 22:40

Torsdag klokken 18:39 ble feilen på hovedvannledningen i Holmbuktveien reparert. Tom Steve Paulsen, virksomhetsleder teknisk drift i Nordkapp kommune, ringte Radio Nordkapp da alt var i orden. 

Det er nå vanlig drift i nettet, men Nordkapp kommune trenger to godkjente vannprøver før kokevarslet blir opphevet for abonnenter i Honningsvåg og Storbukt. Vannposten i Sildreveien vil være tilgjengelig helt til kokevarslet er opphevet, trolig om noen dager. 

Paulsen skryter av mannskapet som har jobbet i hele dag. Fire personer fra vann og avløp, pluss mannskap fra Løvland Maskin Løvland Maskin og Transport har vært i aksjon. 

Selv om det nå er drift i nettet, skal mannskapet jobbet i område utover kvelden. 

Det ble brudd på hovedvannledningen søndag kveld. Årsaken til at reparasjonsarbeid tok tid, var at mannskapet måtte iverksette tiltak slik at bruddområdet ble tint.  Vannledningen ligger i et område med høyspentkabler og uten tining kunne disse kablene blitt skadd i arbeidet. 

Tom Steve Paulsen anbefaler abonnenter i Honningsvåg og Storbukt til å la vannet renne litt, for å få bort misfarge. 

Paulsen innrømmer at denne uken har vært hektisk for teknisk sektor i Nordkapp kommune, men han er glad for at abonnentene igjen har vann i kranene. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS