Varaordføreren er glad for koronapengene
Bilde er fra besøk i kommunaldepartementet 12.mai 2022 Fungerende ordfører Tor Mikkola (SP) og kommunalminister Sigbjørn Gjelsvik (SP).

Varaordføreren er glad for koronapengene

Kommuner i Finnmark får penger som skal dekke utgifter i forbindelse med korona. Millionutbetaling til Nordkapp kommune.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 25.11.2022 21:25

Varaordføreren er glad for at regjeringen bevilger 2,5 millioner kroner til Nordkapp for å dekke pandemiutgifter.

--For meg som politiker og varaordfører har det vært viktig å formidle til våre stortingspolitikere, behovet for å få kompensasjon for våre utgifter i forbindelse med koronaen, og jeg er glad for at våre politikere i regjeringen nå kommer med pengene. Det har Tor Mikkola (Sp), varaordfører i Nordkapp, skrevet i en pressemelding!Fra venstre: Tor Mikkola og Sigbjørn Gjelsvik.

--Under pandemien har de ansatte i Nordkapp kommune gjort en fantastisk jobb. Mange har stått i frontlinja og bidratt til at folk flest har hatt det bra, og har kunne levd så normalt som mulig. De ansatte i skoler, barnehager, sykestua og legekontoret har stått på, og har gjort en formidabel innsats. Også andre innen vår kommuneorganisasjon har stått på for å sørge for at folk flest fikk det best mulige tilbudet som var mulig under omstendighetene. Vi er alle takknemlig for at vi har et samfunn der folk stiller opp, og myndighetene tar ansvar og legger til rette for at vi skal kunne yte en god hjelp til de som trenger det, har Mikkola skrevet i pressemeldingen. 

Regjeringen har bevilget 7,3 milliarder kroner til kommuner for å dekke utgifter til pandemien i år. Nordkapp får 2 747 000 kroner av potten. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS