Sametingets søkerbaserte tilskuddsordninger er stengt
Sametingsråd Runar Myrnes Balto. (Foto: Åse M. P. Pulk/Sámediggi)

Sametingets søkerbaserte tilskuddsordninger er stengt

Det er mulig å søke på ordningene fra 9. januar 2023.
Politikk
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 23.11.2022 23:30

Budsjettet for de fleste tilskuddsordningene er brukt opp, og sametingsrådet har derfor besluttet å stenge muligheten for å sende inn nye søknader om tilskudd.

--Sametinget har i 2022 hatt god søkning på våre ulike tilskuddsordninger. Etter pandemien ser vi at det nå har blitt mye aktivitet i det samiske samfunnet, og vi har vært med å finansiere mange gode tiltak. Det har ført til at budsjettet for de fleste tilskuddsordningene nå er brukt opp. Vi har derfor sett oss nødt til å stenge muligheten for å sende inn nye søknader, sier sametingsråd Runar Myrnes Balto i en pressemelding. 

Sametingets tilskuddsportal stenges for nye søknader fra og med 23. november og vil være stengt ut året. Søknadene som er kommet før denne datoen behandles fortløpende. Det vil være mulig å søke på ordningene for 2023 fra og med 9. januar 2023. 

--Vi vil behandle de søknadene som er kommet inn, men innenfor flere søkerbaserte ordninger vil vi dessverre måtte avslå mange gode søknader med begrunnelse at det ikke er midler igjen på budsjettet, sier Balto. 


Annonse:
https://www.facebook.com/honningsvagmusikkforening


Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS