Nesten 1 000 besøkende på BUFF
Barn og ungdommer deltok i stor grad under BUFF 2022. (Foto: BUFF)

Nesten 1 000 besøkende på BUFF

Stor suksess for BUFF i Nordkapp.
Filmfestivalen
Raymond Elde
Publisert : 17.10.2022 20:00

Nordkapp Filmfestival er fornøyd med besøket under BUFF 2022, barne- og ungdomsfilmfestivalen som ble arrangert i helgen. 

--Nordkapp Barne- og Ungdomsfilmfestival 2022 er over etter en helt fantastisk filmfråtsings helg. Det har vært så utrolig god stemning på kinoen og på klubben. Besøket har vært helt fantastisk av både barn, ungdom og voksne. At BUFF ble lagt til akkurat denne helgen var helt riktig. Vi er veldig glade for at dere kom på kino under filmfestivalen, fortsett med å bruke kinoen, skriver Edelh Ingebrigtsen, styreleder i Nordkapp Filmfestival, i en pressemelding.

--På vegne av styret i Nordkapp Filmfestival takkes alle som har bidratt til BUFF 2022. Takk til Nordkapp kommune og kommunestyret som bevilget midler slik at det ble BUFF. Takk til alle de frivillige i både NFF og de nye i BUFF. Takk til Maria Walsøe, festivalsjef BUFF. Takk til Jeanette Kaspersen som har hatt mye planlegging og lange vakter. Takk til Trond Nørstad, Roald Andersen, Jon Morten Nordang og Jani Øvervold på teknisk og markedsføring. Takk til Ida Balto for programarbeidet, skriver Ingebrigtsen. 

--Besøket for BUFF 2022 landet på fantastiske 932. I tillegg kommer besøket som har vært på klubben som Nordkapp filmfestival hadde åpent tilbud på under BUFF, skriver Edelh Ingebrigtsen i pressemeldingen. 

Radio Nordkapp var inom Nordkapp kino lørdag ettermiddag. Vi snakket med Nora Mari Ingebrigtsen Pettersen, Elisa Brynjulfsen, Nora Walsøe Lyngedal og Elethe Viole Sandmo som var storfornøyde med festivalen. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS