Håper barn og ungdommer deltar på festivalen
Fra venstre: Maria Walsøe og Jeanette Kaspersen håper på stor oppslutning om BUFF 2022.

Håper barn og ungdommer deltar på festivalen

Snart starter en ny festival i Nordkapp.
Filmfestivalen
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 12.10.2022 09:20
Sist oppdatert : 12.10.2022 09:23

I helgen blir barne- og ungdomsfilmfestivalen, BUFF, arrangert. Jeanette Kaspersen og Maria Walsøe i Nordkapp Filmfestival håper barn og ungdommer besøker festivalen. 

Nordkapp Filmfestival er arrangør av barne- og ungdomsfilmfestivalen, et oppdrag Nordkapp Filmfestival har fått fra Nordkapp kommune. Barne- og ungdomsfilmfestivalen blir arrangert fra 14. til 16. oktober. 

--I år har vi lagt opp til veldig mange gode barne- og ungdomsfilmer. Det er filmvisninger på kinoen hele helgen, sier Jeanette Kaspersen til Radio Nordkapp. 

Maria Walsøe mener det er behov for en filmfestival for barn og unge i Nordkapp. Dette er et alkoholfritt arrangement der ungene blir satt høyest, ifølge Walsøe. 

Nordkapp Filmfestival har planlagt helgens festival i tiden etter den tradisjonelle festivalen som ble arrangert i september. Det har vært en hektisk høst. 

Walsøe mener BUFF kan rekruttere nytt publikum til Nordkapp kino, en institusjon med drift store deler av året. 

Barn får kjøpt festivalpass for 100 kroner, mens festivalpass for ungdommer koster 200 kroner. Nordkapp Filmfestival selger festivalpass i kinoen fra torsdag ettermiddag. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS