Ny kartlegging av branngarasjesaken
Den nye branngarasjen i Honningsvåg.

Ny kartlegging av branngarasjesaken

Vedtak i Nordkapp kommunes kontrollutvalg.
Politikk
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 29.09.2022 13:30

Med bakgrunn i faktakartlegging i branngarasjesaken, har Nordkapp kommunes kontrollutvalg bestilt en undersøkelse i form av en forvaltningsrevisjon. 

Undersøkelsen skal ta for seg følgende tre hovedproblemstillinger: 
1) Har prosessen med inngåelse av leieforholdet vært gjennomført i tråd med regelverk og anbefalinger for offentlige anskaffelser? 
2) Har byggesaksbehandlingen vært gjennomført i samsvar med regelverket?
3) Har dokumenthåndteringen i saken vært i samsvar med kravene til arkiv- og journalføring?

Kontrollutvalget ber Nordkapp kommunes revisor (Vefik IKS) om å oversende en prosjektskisse som viser revisjonens tolkning av oppdraget, heter det i vedtaket fattet av kontrollutvalget i møtet 21. september. 

Kontrollutvalget ber sekretariatet følge opp hva som blir revisjonens timeestimat for prosjektskissen i tilknytning til denne forvaltningsrevisjonen.  Kontrollutvalget forventer at revisjonen oversender prosjektskissen til kontrollutvalget v/sekretariatet innen fire uker etter at bestillingen er formelt formidlet til revisjonen, ifølge vedtaket. 

Tilstede på møtet da vedtaket ble fattet var leder Roger Hansen, nestleder Rolf-Arne Nicolaisen, og medlemmene Tor Inge Adolfsen, Anne-Karin Hyværinen og May Irene Strand Gerhardsen. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS