Hansen er ikke fylkesordførerkandidat
Kristina Hansen fra Nordkapp trives som statssekretær i Nærings- og fiskeridepartementet for fiskeri- og havministeren, og ønsker ikke være fylkesordførerkandidat. (Arkivfoto)

Hansen er ikke fylkesordførerkandidat

Kristina Hansen har avklart om hun er kandidat til vervet som fylkesordfører og det er hun ikke.
Valg 2023
Raymond Elde
Publisert : 29.09.2022 16:00

Kristina Hansen ønsker ikke topplassen for Finnmark Arbeiderparti på fylkesvalglisten neste år. 

--Mange spør og media spekulerer, og selv om jeg er prinsipiell tilhenger av at det er nominasjonskomiteen som uttaler seg om nominasjonen, så gjør jeg et unntak. Det forklarer Kristina Hansen på Facebook.com onsdag formiddag. 

--Jeg er p.t. statssekretær i Nærings- og fiskeridepartementet, for fiskeri- og havminister Bjørnar Skjæran. Fiskeridepartementet er, som alle i Finnmark vet, et meget viktig departement for fylket. Derfor er også oppgavene som statssekretær meget meningsfulle. Jeg stortrives på jobb, har Hansen skrevet på Facebook. 

Etter at Tarje Jensen Bech sa nei til å la seg nominere på topp på Finnmark Arbeiderpartis fylkestingsliste 2022, har mange pekt på Kristina Hansen.

--Hvis jeg skulle toppet lista i Finnmark, måtte jeg flyttet fokus fra oppgavene for fiskeri- og havministeren til å fronte en valgkamp som toppkandidat. Det har jeg konkludert med at jeg ikke ønsker, har Kristina Hansen skrevet på Facebook.com. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS