Svømmeklubben: Har kommunen råd til la være å bygge nytt svømmebasseng nå?
Honningsvåg svømmehall. (Arkivfoto)

Svømmeklubben: Har kommunen råd til la være å bygge nytt svømmebasseng nå?

Nordkapp Svømmeklubb argumenterer i et leserinnlegg for behovet for ny svømmehall.
Ny svømmehall i Nordkapp
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 28.09.2022 11:00

Nordkapp Svømmeklubb reagerer på kommunedirektørens innstilling i saken om ny svømmehall. Spørsmålet svømmeklubben stiller er vel heller om kommunen har råd til å la være og bygge et nytt svømmebasseng nå?

--En svømmehall i dag er ikke bare et idrettsanlegg. En svømmehall gir et tilbud fra spedbarnsalderen, til godt voksne, både hver for seg og på tvers av generasjoner. Hele livsløpet. Nordkapp svømmeklubb legger til rette for svømmeaktiviteter før skolepliktig alder, rekrutterer allerede der svømmere. Størstedelen av medlemmene er i skolepliktig alder, der klubben supplerer den opplæringen som skjer i skolen. Utfordringen er at klubben mister mange medlemmer blant de eldste klassene, blant annet fordi vi ikke kan stille med et idrettsanlegg som er attraktivt. Det har Nordkapp Svømmeklubb skrevet i et leserinnlegg publisert i Radio Nordkapps portal

--For mange vil også varmtvannsbasseng være en del av både forebygging og rehabilitering. Dette er i tråd med både samhandlingsreformen og folkehelseloven. Nordkapp svømmeklubb mener derfor at mange gode argumenter gjør det viktig at arbeidet for å realisere ny svømmehall fortsetter med full styrke, og heller styrkes. Dette ifølge leserinnlegget til Nordkapp Svømmeklubb. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS