«Burra» skåret to mål i Hammerfest
Burapha Priabdeesud, kjent som «Burra» i Honningsvåg, skåret to mål i 4. divisjon, sesongens første skåringer for Turn-spilleren. (Foto: Heia Turn, Facebook.com)

Odd-Bjørnar Nilsen: Vi spilte en kjempekamp .
A-laget
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 10.09.2022 15:20
Sist oppdatert : 10.09.2022 15:28

Lørdag var det de siste kampene i grunnspillet i 4. divisjon. Turn møtte avdelingens beste lag på bortebane. Hammerfest vant 4-2, pauseresultatet var 3-1.

Odd-Bjørnar Nilsen forteller at Turn spilte en kjempekamp og dominerte kampen. Han mener laget fra Honningsvåg styrte spillet i 70 av 90 minutter. Det var mangel på rutine som medførte at Turn tapte kampen, ifølge Odd-Bjørnar Nilsen.

Turn spilte elleve mot ti i 2. omgang. Hammerfest-spilleren Alexander Nikolai Svendsen ble utvist på tampen av 1. omgang.

Burapha Priabdeesud skåret Turn-målene, hans to første mål i 4. divisjon denne sesongen.

--Selv om det ble tap tar vi med oss det positive fra kampen til B-sluttspillet, sier Odd-Bjørnar Nilsen.

Rune Haugseth, serie- og kampadministrasjonen i Finnmark Fotballkrets, har i en e-post skrevet til Radio Nordkapp at kampoppsettet for sluttspillet kommer lørdag ettermiddag.

Ingen av klubbene i 4. divisjon rykker ned denne sesongen.