Ungdommer i Nordkapp kan søke om plass til ungdomsfiske
Mulig å få sommerjobb som fisker i Nordkapp. (Illustrasjonsfoto)

Ungdommer i Nordkapp kan søke om plass til ungdomsfiske

Ung og vil bli fisker? Nordkapp kommune søker ungdommer til ungdomsfiskeordningen.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 24.05.2022 05:30

Nordkapp kommune søker ungdommer fra 12-24 år som har lyst å prøve seg som fisker i sommer. 

Fisket vil skje mellom 13. juni og 19. august. Det er mulighet til å tjene opptil 50 000 kroner alt ettersom hvor mye fangst det blir.

Det blir lagt opp til et oppstartsmøte med ungdommene, fiskerne og prosjektlederne i ungdomsfiskeordningen. Oppstartsmøtet skal være sosialt og faglig, blant annet med et obligatorisk sikkerhetskurs. 

Søknadsfristen for å komme med i ungdomsfisket arrangert i Nordkapp kommunes regi, er satt til 5. juni. Det er begrenset med plass, ifølge kommunens nettsted

Nordkapp kommune forbeholder seg retten til å avlyse ungdomsfiske, dersom det foreligger saklig grunn eller dersom det ikke oppnås tilstrekkelig finansiering til prosjektet.

Har vært gjennomført tidligere 
Om Kapp AS var i sin tid ansvarlig for ungdomsfiske i Nordkapp. I 2015 var Harald Brynjulfsen veileder, mens Tor Inge Adolfsen hadde ansvaret i 2016. Etter 2016 har det ikke vært gjennomført ungdomsfiske i Nordkapp. Den kommunen som har inspirert resten av landet er Gamvik kommune. I Gamvik har det vært gjennomført ungdomsfiske hver sommer.






Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS