Foreslår Jan Morten Hansen som ordførerkandidat
Fra venstre: Stine-Mari Strifeldt og Jan Morten Hansen, henholdsvis foreslått varaordfører- og ordførerkandidat for Nordkapp Arbeiderparti.

Foreslår Jan Morten Hansen som ordførerkandidat

Nominasjonskomiteen i Nordkapp Arbeiderparti har kommet med det første forslaget på ordfører- og varaordførerkandidat. Nå skal forslaget ut på høring blant medlemmene.
Valg 2023
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 20.05.2022 10:43
Sist oppdatert : 20.05.2022 10:53

Nominasjonskomiteen i Nordkapp Arbeiderparti foreslår Jan Morten Hansen som ordførerkandidat ved kommunevalget i 2023. 

En enstemmig nominasjonskomite i Nordkapp Arbeiderparti foreslår Jan Morten Hansen, Honningsvåg som partiets ordførerkandidat og Stine-Mari Strifeldt, Honningsvåg som partiets varaordførerkandidat til kommunevalget 2023.

--Jan Morten Hansen (41) er opprinnelig fra Nordvågen og han har bred og allsidig erfaring både fra offentlig og privat sektor. Han har utdannelse innen fiskerifag og ledelse og er pr. nå ansatt som leder i Kystverket. Hansen har vært folkevalgt i Nordkapp perioden 2011 - 2015 og var da både i formannskapet og i teknisk utvalg i tillegg til å være kommunestyremedlem. Opp gjennom årene har Hansen hatt en rekke andre verv og han er for tiden leder for hovedstyret i HT&IF, styreleder i Repvåg Kraftlag SA og styremedlem i Nordkappregionen næringshage. Jan Morten er aktiv i lokalsamfunnet gjennom Honningsvåg Musikkforening og HT&IF. Han er gift og har tre barn, har nominasjonskomiteen skrevet i en pressemelding

--Stine-Mari Strifeldt (34) fra Honningsvåg er utdannet sykepleier og er pr. nå ansatt ved Nordkapp helsesenter. Strifeldt er folkevalgt i Nordkapp og har vært det siden sist valg i 2019. I tillegg til å sitte i kommunestyret er Strifeldt Aps 1. varamedlem til formannskapet og medlem i Hovedutvalget for oppvekst, velferd og kultur. Hun er også en erfaren fagforeningskvinne og har vært hovedtillitsvalgt i Sykepleierforbundet i mange år. Stine-Mari er en engasjert trener for barn og ungdom i håndball og er en aktiv fotballmamma. Hun har også et brennende engasjement for helsepolitikk, og barn og unge, ifølge nominasjonskomiteen. 

Nominasjonskomiteens forslag skal nå på medlemshøring. Det er frist 2. juni til å komme med innspill og eventuelle endringsforslag. Nominasjonskomiteen vil deretter fremme sitt endelige forslag til nominasjon av ordfører- og varaordførerkandidat.  

Nominasjonskomiteen foreslår forhåndsnominasjon av ordfører- og varaordførerkandidat, slik Arbeiderpartiets vedtekter åpner for. Det foreslås at forhåndsnominasjon gjøres i eget medlemsmøte i Nordkapp Arbeiderparti 6. juni 2022.

Etter forhåndsnominasjon, vil nominasjonskomiteen arbeide videre med forslag til partiets øvrige listekandidater til kommunevalget i Nordkapp i 2023. Nordkapp Arbeiderparti har frist 1. desember 2022 for nominasjon av øvrige listekandidater.






Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS