Visit Nordkapp sertifisert som Miljøfyrtårn
Fra venstre: Marin Hansen, Marte Gabrielsen og Tor Mikkola.

Visit Nordkapp sertifisert som Miljøfyrtårn

Visit Nordkapp er Miljøfyrtårn.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 04.02.2022 17:30

Fredag overrasket ordføreren Visit Nordkapp og overrakte sertifiseringen Miljøfyrtårn til bedriften. 

--Vi ble veldig glade. Dette er et stort steg for bedriften og et lite steg for Nordkapp som bærekraftig reisemål, sier Martin Hansen, fungerende reiselivssjef, til Radio Nordkapp. 

--Jeg ble overrasket over hvor omfattende sertifiseringen var. Det tvinger oss til å tenke igjennom hvordan vi driver. Helse, miljø og sikkerhet for oss som jobber her, og for gjestene som kommer innom turistinformasjonen. Vi må dokumentere at vi handler lokalt og at vi tar miljøhensyn når vi gjør innkjøp. Kan det repareres der vi handler og er det god kvalitet slik at det varer lenge, er noe av det vi har blitt mer opptatte av etter at vi har jobbet med sertifiseringen. Det sier Martin Hansen.

--At destinasjonsselskapet Visit Nordkapp er Miljøfyrtårn er en forutsetning for at vi skal komme videre i jobben med å gjøre Nordkapp til en bærekraftig destinasjon, sier Marte Gabrielsen i Visit Nordkapp.

--Kommunen har vært en viktig medspiller og er opptatt av at vi skal få dette til. Det er flott, sier Hansen. 

--Jeg blir glad og stolt når man kan være med å overrekke skiltet som viser at bedrifter lokalt er sertifisert som Miljøfyrtårn, sier ordfører Tor Mikkola (Sp). 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS