Har avlyst vinterfestivalen
Birgit og Tore beklager at de må avlyse vinterfestivalen.

Har avlyst vinterfestivalen

Vanskelig eller umulig å drive vinterfestival med dagens smittevernregler.
Sunshine Winter Festival
Raymond Elde
Publisert : 05.01.2022 20:00

Perleporten Kulturhus har avlyst årets vinterfestival. 

--Å avlyse årets Sunshine Winter Festival har sittet langt inne hos oss og vi har i det lengste prøvd å se muligheter og ikke begrensninger. Men dessverre ser vi ikke noen mulighet for å gjennomføre festivalen med dagens forutsetninger. Det har Perleporten Kulturhus skrevet i en pressemelding. 

--Vi vet ingenting om oppheving av restriksjoner/skjenkestopp før regjeringen kommer med nye retningslinjer den 14. januar, fem dager før festivalen skulle startet. Slik det ser ut i dag, er det ikke mange signaler på at det kommer til å åpnes opp i stor grad. Skulle det mot formodning åpne opp fra da, er likevel situasjonen veldig vanskelig, har kulturhuset skrevet i pressemeldingen. 

--Å arrangere en festival med store begrensninger er heller ikke tilfredsstillende for hverken arrangør eller publikum, og det innebærer i tillegg en stor økonomisk risiko. Vi er nødt til å ta en avgjørelse på dette nå, og ser dessverre ikke noen annen utvei enn å avlyse og beklager dette på det sterkeste, ifølge Perleporten Kulturhus. 

Alle som har kjøpt billetter vil bli kontaktet, og få refundert disse.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS