Kyst- og havnekonferansen på nett
Slik så det ut før konferansen startet i fjor.

Kyst- og havnekonferansen på nett

Digital konferanse fra Honningsvåg tirsdag 28. september.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 27.09.2021 05:35

Også i år har Kystverket i Honningsvåg vært tvunget til å flytte kyst- og havnekonferansen til nett på grunn av pandemien. Tirsdag 28. september blir det fire timers webinar. 

Temaene i år er blant annet Nasjonal transportplan, og ansvarsfordeling mellom stat og kommune i havne- og farledsspørsmål.

--Det har hele tiden vært viktig for oss å holde konferansen, ikke ta en pause. Derfor ble det webinar i fjor og digital konferanse også i år, sier Jan Morten Hansen i Kystverket til Radio Nordkapp. 

--Det er mange som har sagt at de savner å kunne reise til Honningsvåg på konferanse. Derfor håper vi å være tilbake med en fysisk konferanse i 2022, sier Chris-Thomas Jørgensen.!Slik så det ut på Turn i 2019, kyst- og havnekonferansen med 140 deltakere den gang.

--Noen av foredragsholderne kommer til Perleporten for å holde sin innledning og delta i debatten, men de aller fleste sitter ved PCen sin rundt om i landet. Det sier Chris-Thomas Jørgensen. 

--Mange av de som deltar på kyst- og havnekonferansen holder til i små miljø og møter ikke så mange andre som er opptatte av havne og farled, spesielt for disse er det viktig å møtes; både formelt og uformelt. Det sier Jan Morten Hansen. 






Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS