Scandic har invitert Nordkapp kommune til dialogmøte
Nordkapp-platået. (Arkivfoto)

Scandic har invitert Nordkapp kommune til dialogmøte

Scandic ønsker dialog med Nordkapp kommune for bærekraftig og fremtidsrettet turistvirksomhet.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 21.09.2021 16:00

Scandic har invitert ledelsen i Nordkapp kommune til et møte for å diskutere hvordan løfte reiselivet ut av pandemien og sikre en bærekraftig utvikling i samarbeid med kommunen og andre lokale aktører.

--Scandic mener et slikt møte vil ha verdi for begge parter i en kritisk fase i gjenoppbyggingen av reiselivet i Nordkapp, og håper kommuneledelsen har muligheten til å stille i et dialogmøte innen kort tid. I så fall håper vi kommunen kan komme med forslag til datoer, har Asle Prestegard, adm. dir. i Scandic Norge, og Snorre Moe, styreleder i Scandic Norge, skrevet i brevet til Nordkapp kommune. 

Scandic har anket tingrettens dom fra 9. juli til lagmannsretten. 

--Scandic har stor tro på Nordkapp som turistdestinasjon, og ønsker fortsatt å være en pådriver for lokal utvikling. Vi ønsker å bygge en bærekraftig og fremtidsrettet turistvirksomhet i dette området, og her har Scandic, kommunen, det lokale næringslivet og innbyggerne sammenfallende interesser. Selv om saken nå ankes for å få en endelig rettslig avklaring av hvor vi står, ønsker vi samtidig å styrke samarbeidet med kommunen. Det har Prestegard og Moe skrevet i brevet til kommunen. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS