En bauta gir seg i barnehagesektoren, Bente Floer skifte beite
Bente Floer skifter beite, fra barnehagesektoren til rehabiliteringstjenesten i Nordkapp kommune.

En bauta gir seg i barnehagesektoren, Bente Floer skifte beite

Bente Floer har vært med på enorme endringer i barnehagesektoren i løpet av 37 år.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 09.09.2021 13:30

Etter 37 år i kommunale barnehager, i Tromsø og Nordkapp, tar Bente Floer fatt på nye utfordringer i Nordkapp kommune. 

Floer jobbet som leder i Storbukt barnehage fra 1992 til 2015. I seks og et halvt år har hun vært styrer i Nordvågen barnehage. 30. november er det slutt på rollen som barnehagestyrer for dama som har sett hundrevis av barn i Nordkapp vokse opp. 

Bente Floer blir miljøterapeut i rehabiliteringstjenesten i Nordkapp kommune. Hun ser frem til nye utfordringer. 

--Jeg gleder meg til nye utfordringer. Jeg ser at det kan bli tøft i en alder av nesten 61 år å skifte beite. Stillingen var så interessant, at jeg tenkte at denne må jeg søke på. Stillingen er perfekt til min kompetanse og livssituasjon, sier Bente Floer til Radio Nordkapp. 

Bente legger ikke skjul på at hun ønsker mer tid sammen med mannen Jan Bårdsnes som nå er pensjonist. Turnusordningen sørger for mer tid sammen for paret og større frihet til å gjøre ting sammen. 

--Det er ikke med lett hjerte jeg forlater barnehagesektoren, spesielt Nordvågen barnehage. Nordvågen er et fiskevær i vekst, en barnehage full av barn, stor foreldredeltakelse og store endringsprosesser på kvalitet. Det er også et flott personell ved Nordvågen barnehage, sier Bente Floer. 

Etter så mange år i barnehager har Bente Floer vært med på enorme endringer. 

--Det har vært spennende. Jeg har fått være med å drifte og drive barnehager i alle endringsprosessene. Det har vært utrolig givende, sier Bente Floer som begynner i ny jobb ved inngangen til juletiden i Nordkapp. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS