Sykkelaksjonen 2021 rammet av ulykken nord for Skarvbergtunnelen
Sea King skal hente en syklist i Porsanger kommune. (Illustrasjonsfoto)

Sykkelaksjonen 2021 rammet av ulykken nord for Skarvbergtunnelen

E69
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 28.06.2021 17:48
Sist oppdatert : 28.06.2021 19:41

Mandag ettermiddag ble en syklist hentet av Sea King, nord for Skarvbergtunnelen. Syklisten hadde veltet og slått seg. 

Mandag kveld meldte Sykkelaksjonen 2021 at det var Øystein Dah som har falt og slått seg. Han ble fort tatt hånd om og hentet av Sea King, melder Sykkelaksjonen på Facebook.com. 

Finnmarkssykehuset melder på twitter ved 19:30-tiden at syklisten er sendt videre til UNN i Tromsø.

Sykkelaksjonen 2021 består av en gjeng med ildsjeler som ønsker å gjøre en forskjell for barn som rammes av kreft. Fra 24.juni - 9.juli skal syklister fra Sykkelaksjonen, tidligere kjent som «Lindesnes-Nordkapp 2020», kjempe for både rekord og innsamling gjennom alle Norges fylker og flotte naturperler. Aksjonen startet med et solorekordforsøk av Øystein Dahl som skal sykle distansen Lindesnes - Nordkapp. Når han har nådd toppen vil åtte syklister som et lag forsøke å sette ny rekord gjennom og for første gang sykle gjennom alle Norges fylker. Med seg på denne reisen vil de bli fulgt av et crew, som skal dokumentere rekorder, stunts, aktiviteter, innsamlinger og nå ut via sendinger til hele Norges befolkning, ifølge Sykkelaksjonen 2021 på Facebook.com. 

Radio Nordkapp intervjuet på mandag Simen Holvik, mannen som skal springe Nordkapp-platået – Lindesnes. Han fortalte i intervjuet at han skulle på Nordkapp-platået mandag kveld og få overrakt en engel som Dah har med seg fra Lindesnes. Bomullsengelen ble laget før den kreftsyke jenta døde. Et rørende øyeblikk, var tankene Simen Holvik hadde om overrekkelsen mandag ettermiddag. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS