Finnmark Miljøtjeneste starter slamtømming
Nå er Finnmark Miljøtjeneste på vegen for slamtømming. (Illustrasjonsfoto)

Finnmark Miljøtjeneste starter slamtømming

Årets slamtømming starter i Måsøy kommune.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 14.06.2021 16:00

Årets slamtømming starter i uke 24/25. Finnmark Miljøtjeneste starter med Måsøy kommune, men vil muligens også tømme noen anlegg i vestre Porsanger dersom det er hensiktsmessig i forhold til kapasitet på bilen.

Deretter vil Finnmark Miljøtjeneste tømme på Nordkyn og i Laksefjorden. Porsanger og Karasjok vil bli tømt senere på sommeren eller høsten. 

Vær oppmerksom på at selv om Finnmark Miljøtjeneste tømmer i ditt område, kan det hende at ditt anlegg ikke har tømming i år. De som har anlegg som skal tømmes vil få SMS om tømming før oppstart, dersom det er registrert et mobilnummer på eier, ifølge Fimil.no. 

Som eier av slamanlegg må du sørge for at anlegget er merket og tilgjengelig for tømming. Anlegget kan merkes med stokk, brøytestikke slik at det er lett synlig. Busker og trær både ved anlegget og eventuelt langs vei må fjernes. Anlegget må ikke være låst eller ha plassert tunge gjenstander på lokket. Vegen må være kjørbar med stor lastebil så langt at man når anlegget med slangen fra bilen. Anlegget må også være i en slik stand at det lar seg tømme.


Annonse:
mailto:info@northcape.no


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS