Pressemelding

Høyre - 05.10.2017

Olemic Thommessen er Høyres kandidat som stortingspresident

Høyres stortingsgruppe har bestemt at Olemic Thommessen er partiets kandidat til vervet som stortingspresident. Thommessen har representert Høyre på Stortinget siden 2001, og vært stortingspresident siden 2013. 

- Olemic har ledet Stortingets presidentskap på en dedikert og god måte. Det har vært krevende saker underveis, og de må presidentskapet og Stortinget lære av. Jeg og Høyres gruppe forventer et konstruktivt samarbeid med Stortingets presidentskap også de neste fire årene, sier parlamentarisk leder Trond Helleland (H). 

- Jeg er stolt og ydmyk over at Høyres stortingsgruppe har foreslått meg som stortingspresident. Hvis jeg blir valgt på lørdag ser jeg frem til å jobbe med det nye Stortinget på tvers alle partilinjer. Min dør vil være åpen og jeg vil gjøre mitt ytterste for å at Stortinget skal fylle sin rolle som landets viktigste demokratiske arena. Vi har mange oppgaver å ta fatt på. Blant annet ligger det klare bestillinger etter byggesaken i juni. Jeg mener jeg har viktige erfaringer fra siste periode for nettopp å ta fatt på dette arbeidet, sier Olemic Thommesen.

 

 

Annonse:
Bransjeguiden

Siste nytt:Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS