Pressemelding

Petter Thorendahl - 19.05.2017

Finnmarkingen Tonje Blomseth og Talisker inspirerer til naturopplevelser

Sommeren er rett rundt hjørnet og tiden er inne for en skikkelig naturopplevelse. «Scandinavian detours» er en helt unik opplevelsesguide som inneholder de råeste naturopplevelsene i Skandinavia. Sammen med eventyrere fra Norge, Sverige og Danmark, ønsker Talisker å inspirere eventyrlystne nordmenn til å legge sommerferien lokalt.

Flere og flere ønsker eventyrbaserte reiseopplevelser, i stedet for den tradisjonelle strandferien. Likevel har de fleste vært lite ute i den lokale naturen. Sammen med noen av Skandinavias ledende eventyrere som Emma Svensson, Mikael Lindnord. Jacob Gjerluff Ager og Tonje Blomseth fra Finnmark, har Talisker laget «Scandinavian detour». En opplevelsesguide som har som mål å oppfordre til å oppdage og utforske den flotte naturen vi har rett utenfor døren.

  • Folk er mer eventyrlystne enn noensinne, men til tross for dette, har de liten eller ingen kunnskap om de mest fantastiske naturopplevelsene som finnes i Skandinavia. Store deler av hva det dette landskapet har å by på av skoger, fjell, øyer og innsjøer er relativt uutforsket og det ønsker vi å endre, sier Maria Dasic i Diageo.

Talisker får sin karakteristiske smak fra naturens elementer på det værbitte destilleriet, helt ute på den skotske øya Skye. I tro med det grunnleggende bak smaken av Talisker, og for å øke lysten på eventyr enda mer, kommer Talisker til å åpne to pop-up restauranter ute i naturen, sammen med kokkene Filip Fastèn (Årets kokk 2014) og Joel Åhlin, i både Sverige og Danmark.

  • Vår kokkefilosofi er rene og autentiske smaker fra Norden, kombinert med ulike teknikker som hjelper råvarene beholde sin naturlighet. Det å åpne en restaurant midt i hjertet av naturen sammen Talisker, føles helt riktig. Kombinasjonen av å tilberede og spise mat fra naturen – i naturen, er helt unik. Vi håper det vil inspirere flere til å reise og oppleve den vakre naturen vi er så heldige å ha ved dørstokken her i Skandinavia, sier Filip Fastèn.

Opplevelsesguiden og booking av restaurantene er tilgjengelig på www.scandinaviandetours.com, www.bookatable.se og www.bookatable.dk. Pop-up restaurantene åpner i sommer og har begrensede plasser.h.                                                                                    

Annonse:
Bransjeguiden

Siste nytt:



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS