Kjempet godt i Hammerfest, men tapte
Turn-trener Andreas Børvik. (Arkivfoto)

Like før slutt var stillingen 3-3 og Turn kunne tatt med seg poeng hjem til Honningsvåg.
A-laget
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 29.06.2019 18:45
Sist oppdatert : 29.06.2019 18:48

Turn tapte 4. divisjonskampen i Hammerfest mot HIF/Stein, en kamp spilt lørdag ettermiddag.

Turn reiste til Hammerfest med 12 spillere. Få spillere betydde slitne spillere på slutten av kampen. Hjemmelaget fastsatte sluttresultatet til 5-3 på overtid. Pauseresultatet var 2-1. Lasse Johnsen skåret to av Turn-målene, mens Emil Sandberg skåret ett mål.

HIF/Stein ledet 3-1, men Turn kjempet seg inn i kampen og fikk 3-3 før hjemmelaget skåret de to siste målene i de siste minuttene av kampen.

Turn-trener Andreas Børvik mener Turn hadde initiativet i kampen på stillingen 3-3. Det kunne blitt poeng, både ett og tre poeng, i Hammerfest for Turn-laget. Han synes spillerne la ned en fantastisk innsats på Breidablikk stadion.