Luostejok og InfraNord inngår samarbeidsavtaler med RiksTV
Jonas Johnsen, daglig leder i InfraNord.

Luostejok og InfraNord inngår samarbeidsavtaler med RiksTV

Ny samarbeidspartner for Luostejok Kraftlag og InfraNord.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 18.06.2019 21:29

Luostejok Kraftlag SA og InfraNord har inngått TV-avtale med RiksTV. I juni blir RiksTV ny innholdsleverandør av TV-tjenester i kraftselskapenes fiberdistribusjon.

Selskapene har tidligere hatt avtale med HomeBase fra Get, men allerede fra juni 2019 kan InfraNord og Luostejok levere underholdningstjenester fra RiksTV til sine fiberkunder. 

Kunder som får TV fra RiksTV via InfraNord og Luostejoks fiber, kan også få TV i sin fritidsbolig, båt eller campingvogn via bakkenettet inkludert i RiksTV-abonnementet.  
--Dette gir kundene en stor fleksibilitet og valgfrihet. RiksTV ønsker å levere TV og er ikke i konkurranse med InfraNord og Luostejok på internett. Derfor er dette et spennende partnerskap som ønsker å gi kundene valgfrihet og den mest fleksible løsningen, sier Jonas Johnsen i InfraNord i en pressemelding. 

--Vi er stolte av samarbeidet og muligheten til å levere underholdningstjenester til nye kunder i Finnmark. I disse dager jobber vi intensivt for å sørge for en god overgang til oss, og vi har tett dialog med partnerne. Vi skal levere en moderne TV-tjeneste med høy kvalitet, som jeg er trygg på at kundene skal bli fornøyde med, sier Christopher Knudsen, direktør for forretningsutvikling og teknologi hos RiksTV. 

--Vi er glade for at vi har fått til en avtale med RiksTV. Dette vil gi våre kunder et svært godt TV-tilbud og mulighet til å velge den TV-pakken som passer best. De kan velge mellom mindre TV-pakker til komplette løsninger. Våre kunder har all grunn til å være fornøyde, sier Lars Storelv, administrasjonssjef i Luostejok Kraftlag.

De første kundene får RiksTV allerede fra juni
En andel kunder vil allerede fra juni 2019 få RiksTV som sin TV-leverandør. Flesteparten blir overført på sensommeren. Kunder som i dag ikke har TV-avtale via fiberleverandøren sin, får også muligheten til å inngå avtale med RiksTV. Alle kunder som ønsker RiksTV får tilsendt ny TV-dekoder kostnadsfritt. 

--Vi velger å flytte over en liten andel kunder i første omgang for å sørge for at vi har en god prosess og at logistikken er på plass, før resterende kunder får RiksTV. Innen høsten vil alle få mulighet til å bytte til oss, forteller Christopher Knudsen. 

--RiksTV er opptatt av vår lokale profil. Vi jobber tett sammen med RiksTV for at kundene våre skal få gode tjenester på TV og at overgangen til RiksTV blir bra. Dagens kunder vil få informasjon fra oss i god tid før de mottar ny TV-mottaker. Skulle noen trenge hjelp med å koble opp sin nye mottaker, vil vi og RiksTV bistå, sier Lars Storelv i Luostejok Kraftlag i pressemeldingen. 

Kunder ønsker valgfrihet 
Det er stor interesse for økt valgfrihet på TV-produkter. RiksTV opplever stor etterspørsel på TV via fiber og har de siste årene hatt en sterk vekst i antall kunder som får TV via fiber. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS