Doblet fosterhjemsinteresse etter Arctic Race of Norway
Bufetat.jpg: Bufetat var aktive og synlige under Arctic Race of Norway 2016, her under aktiviteten “vennskapslenke” fra starten av etappe tre ved Polarsirkelen.

Doblet fosterhjemsinteresse etter Arctic Race of Norway

Veldig fornøyd med samarbeidet med Arctic Race of Norway.
Arctic Race of Norway
Raymond Elde
Publisert : 11.09.2016 15:45

Bufetat region nord, som er en partner av Arctic Race of Norway, opplevde en dobling av henvendelser fra potensielle fosterforeldre etter årets sykkelritt. I Bodø var pågangen størst, med en tredobling av henvendelser.

Under Arctic Race of Norway i Nordland 10.-14. august var Bufetat til stede gjennom lilla t-skjorter, stander og andre synlige tiltak. Fosterfamilier, ansatte i kommuner, ARNs øvrige samarbeidspartnere, lag, foreninger og frivillige bidro under slagordet «En god oppvekst varer livet ut» for å skaffe flere trygge fosterhjem.

Hos Bufetat region nord viser nå tallene at samarbeidet og innsatsen har hatt stor effekt. I uken sykkelrittet varte, samt påfølgende uke, hadde Fosterhjemstjenesten i Bodø en tredobling av henvendelser fra personer som ønsket å vite mer om det å bli fosterforeldre. I Nord-Norge totalt var det i denne perioden en dobling av henvendelser. Økningen til Bodø-kontoret var på hele 213 prosent, mens det i Region nord øvrig var en økning på hele 92,5 prosent.

Regiondirektør i Bufetat region nord, Pål Christian Bergstrøm, er svært glad for den voksende oppslutningen.

--Det er svært gledelig å se at samarbeidet med Arctic Race gir resultater. Samarbeidet bidrar til å ufarliggjøre vårt arbeid, og den økte synligheten gir en mer langsiktig effekt som resulterer i flere fosterhjem over tid. Vi har den siste tiden mottatt tilbakemeldinger fra fosterbarn og fosterforeldre som er stolte og glade over den positive oppmerksomheten samarbeidet med Arctic Race skaper, sier regiondirektør i Bufetat region nord, Pål Christian Bergstrøm. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS