Artig med dugnad
Tove Gabrielsen & co er godt i gang med renovering av klubbhuset.

Artig med dugnad

Det blir store endringer på klubbhuset til Nordvågen Idrettslag.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 17.06.2019 05:20
Sist oppdatert : 17.06.2019 09:41

Tove Gabrielsen vil gjerne ha ungdommer med på dugnaden med utvidelse og renovering av klubbhuset til Nordvågen Idrettslag. 

Radio Nordkapp har fått omvisning i bygget som blir pusset opp og utvidet. Tove Gabrielsen, leder i Nordvågen Idrettslag, håper arbeidet skal være ferdig før kommune- og fylkestingsvalget i september. 

Nordvågen Idrettslag legger til rette for rullestolbrukere i huset som idrettslaget nå renoverer. Det blir lager, bøttekott, handicaptoalett, yttergang og skutergarasje i tillegg til det som allerede er i bygningen. 

Nordvågen Idrettslag har fått økonomisk støtte hos en rekke instanser til prosjektet. Det pågår en kronerulling, og vil bli gjennomført loddsalg for å få prosjektet fullfinansiert. 

--Jeg har lyst at yngre folk skal få kjenne på hvor sosialt og trivelig det er å jobbe dugnad. Ungdommer må gjerne komme til et godt og trivelig miljø, sier Tove Gabrielsen til Radio Nordkapp. 

Gabrielsen forteller at klubbhuset sammen med samfunnshuset er møteplassene i bygda. Huset er i bruk fra varmestue til sosiale arrangement. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS