Ett forslag fra Finnmark
Ett forslag har blitt skrevet fra Finnmark. (Illustrasjonsfoto)

Ett forslag fra Finnmark

Fristen for å fremme forslag nærmer seg.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 22.05.2019 23:59

Det har fra Finnmark kun kommet inn ett forslag til Mangfoldsprisen. 

Fra Finnmark, Troms og Nordland har det til sammen kommet inn 18 forslag til prisen, både offentlige og private virksomheter er på listen. 

Blant de foreslåtte virksomhetene finnes Tomma Rensefisk på Tomma, Betong & Entreprenør (B&E) i Kabelvåg og Kirurgisk klinikk ved Nordlandssykehuset Bodø.

Fristen for å fremme forslag er satt til 26 mai,

I juryen for region IMDi Nord (Troms, Nordland og Finnmark) sitter Ole Henrik Hjartøy (NHO), Grete Kristoffersen (NAV), Bjørn Johansen (LO), Nasra Ali Omar (integreringspanelet) og Skjalg Fjellheim (Nordlys).

Om Mangfoldsprisen
Mangfoldsprisen er statens utmerkelse for fremragende bruk av innvandreres kompetanse i arbeidslivet. Det er Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) som er ansvarlig for utdelingen, og i region IMDi Nord skal det deles ut to priser – én i kategorien for små virksomheter og én i kategorien for mellomstore og store virksomheter.

De regionale vinnerne kåres i juni og går videre til den nasjonale prisutdelingen på regjeringens integreringskonferanse den 24 september. Da vil kunnskaps- og integreringsministeren Jan Tore Sanner avsløre hvem som får den gjeveste nasjonale prisen.


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS