Ordføreren og varaordføreren feiret 17. mai om bord i kystvaktskipet Nordkapp
Fra venstre: Varaordfører Kjell-Valter Sivertsen og ordfører Kristina Hansen. Foto: Sigrid Andersen Sivertsen)

Ordføreren og varaordføreren feiret 17. mai om bord i kystvaktskipet Nordkapp

Uforglemmelig 17. mai-feiring for ordføreren og varaordføreren.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 17.05.2019 23:30
Sist oppdatert : 17.05.2019 23:37

Det ble en spesiell 17.mai-feiring for ordfører Kristina Hansen (Ap) og varaordfører Kjell-Valter Sivertsen (Ap). Begge var invitert om bord i kystvaktskipet Nordkapp av skipssjefen. 

Dette skipet er adoptert av Nordkapp kommune. Skipet har aldri tidligere feiret 17. mai i Honningsvåg før i år. Mannskap stod blant annet æresvakt ved bautaen 17. mai om formiddagen. 

--Vi ble servert kaffe, kaker og fikk en grundig omvisning. Vi hilste på mannskapet og menige, sier varaordfører Kjell-Valter Sivertsen til Radio Nordkapp. 

KV Nordkapp er ett av tre skip i Nordkapp-klassen, bygget i 1982, ifølge Sivertsen. 

Sivertsen forteller at forpliktelsene til Nordkapp kommune er å ta imot skip og mannskap på en god måte når de gjester havna. Kommunen setter pris på at skipet bærer navnet Nordkapp og har kommunevåpenet i sitt våpenskjold. 

Kystvaktskipet Nordkapp seilte videre fra Honningsvåg klokken 19 fredag kveld. Det passet med besøk i Honningsvåg ettersom skipet er på oppdrag i Barentshavet. 

--Det var stor stas med 17. mai-feiring om bord i skipet og feire nasjonaldagen sammen med dem. Hoveddelen av feiringen av 17. mai foregikk som vanlig i idrettshallen, sier Sivertsen. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS