Festdag i Honningsvåg idrettshall
Idrettshallen pyntet til fest med mange gjester som feiret 17. mai i Honningsvåg.

Festdag i Honningsvåg idrettshall

Raskt, hyggelig og effektivt 17. mai-arrangement i Honningsvåg idrettshall.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 17.05.2019 15:51
Sist oppdatert : 17.05.2019 16:05

Som vanlig var Honningsvåg idrettshall pyntet til fest på 17. mai. Nok en gang hadde Honningsvåg Turn & Idrettsforening ansvaret for 17. mai-arrangementet. 

En betydelig del av befolkningen deltok på feiringen i idrettshallen, men det var ikke fullt hus. Det var ledige plasser på tribunen. Publikum hygget seg med sosialt samvær og mengder med kaker, bakt av foreldre og foresatte tilknyttet idrettslaget. 

Taler 
Taler er viktig på 17. mai i Honningsvåg. Elever fra 6. klassetrinn, rødrussen og hovedtalen, holdt av Eilen Robertsen og ordfører Kristina Hansen, la vekt på Grunnloven og friheten befolkningen i Norge har. Det var også lokale avsnitt i flere av talene med ros til engasjementet som er i Nordkapp. 

Det var første gangen i moderne tid to personer var sammen om hovedtalen i Honningsvåg, en ungdom og en godt voksen person. 

!Elever fra 6. klassetrinn holdt tale.

!Russepresident Erica Lyder holdt russetalen.

! Eilen Robertsen og ordfører Kristina Hansen.

Alle som holdt tale fikk godt med applaus fra publikum. 

Musikk 
Honningsvåg Musikkforening, Honningsvåg Skolekorps og drillkorpset, underholdt med musikk mellom innslagene fra talerstolen. Det var Aina Pettersen, leder i Honningsvåg Turn & Idrettsforening, som bandt det hele sammen. 

!Honningsvåg Musikkforening.

I løpet av cirka 45 minutt fikk publikum servert taler, hilsninger fra HT & IF og musikk. 

Nellik og kaktus 
Honningsvåg Musikkforening delte som vanlig ut nellik og kaktus. 

!Brita Varmedal Johansen fikk nellik.

Det var Brita Varmedal Johansen, mangeårig ildsjel med ulike verv i Klippen, som fikk nelliken til stor applaus fra salen. Varmedal Johansen var svært overrasket over heder og ære fra Honningsvåg Musikkforening. 

!Hans Arvid Hansen tok imot kaktus på vegne av Nordkappregionen havn fra Bjørn Nordang i Honningsvåg Musikkforening.

Nordkappregionen havn fikk kaktusen for avfall og skrap som ligger ved det gamle fergeleiet i Storbukt. Hans Arvid Hansen, medlem av Honningsvåg Musikkforening og styreleder i havneselskapet, tok imot kaktusen og lovet forbedringer for området som ble kritisert. 

Cirka klokken 15:30 startet medlemmene i Honningsvåg Turn & Idrettsforening arbeidet med rydding av idrettshallen etter årets 17. mai-arrangement i Honningsvåg. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS