Turn—treneren oppsummerer 16. mai-kampen, på Lakselv kunstgress.
A-laget
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 16.05.2019 21:56
Sist oppdatert : 16.05.2019 22:08

Turn kunne gått opp til 0-2 på Lakselv kunstgress i 16. mai-kampen mot Porsanger, men hjemmelaget var best og vant 6-1.

Pauseresultatet var 3-1, men det var Turn som tok ledelsen 0-1 etter at Odd-Bjørnar Nilsen skåret kampens første mål etter to minutt spill.

Turn-trener Andreas Børvik mener laget har vært veldig uheldig med målavgjørelser de første kampene denne sesongen, avgjørelser som har bikket mot Turn. Han mener annulleringen av målet som kunne gitt 0-2 var et nytt tvilstilfelle denne sesongen.

Børvik mener guttene fulgte kampplanen til godt ut i 2. omgang. Da stillingen ble 4-2 gikk lufta litt ut av Turn-spillerne og kampen var i realiteten avgjort etter cirka 70 minutt spill.

Det var, ifølge Fotball.no, Joakim Samuel Andersen, Tobias Borch (2), Adrian Oddvar Bakkevold Olsen (2) og David Koikoi Jallah som skåret for hjemmelaget.

Fikk hjelp
Turn reiste til Lakselv med få spillere og redusert lag på grunn av skader, og andre forfall. Få spillere bidrog til at Jonas Kåven hjalp laget som forsvarsspiller. Kåven har egentlig lagt opp som spiller, men spilte store deler av 16.mai-kampen i Lakselv.

Børvik synes 1. omgang var en bra fotballkamp, mens 2. omgang var dårlig.

Turns neste kamp er mot Tverrelvdalen på Honningsvåg stadion, lørdag 25. mai.