Årets 17. mai-tale i Honningsvåg blir en duett
Honningsvåg Musikkforening er veldig sentral under 17. mai i Nordkapp. (Arkivfoto)

Årets 17. mai-tale i Honningsvåg blir en duett

Werner Hansen er klar for sitt 18. år som 17. mai-general i Nordkapp.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 16.05.2019 17:39

Werner Hansen, organisasjonssekretær i Honningsvåg Turn & Idrettsforening, forteller at årets 17. mai-tale i Honningsvåg blir en duett, men han røper ikke navnene på de to personene som skal holde talen. 

Honningsvåg Turn & Idrettsforening skal for 18. året på rad koordinere 17. mai-arrangementet i Nordkapp. Foreningen håpet på andre arrangører i år, men idrettslaget og kommunen ble enige da ingen andre aktører søkte på arrangementet. 

Werner Hansen forteller at det blir et tradisjonelt 17. mai-arrangement. Hoveddelen av arrangementet er som vanlig i idrettshallen med kafé, taler og leker for barna. 

Hansen forteller at medlemmene i Honningsvåg Turn & Idrettsforening har fått stor rutine på 17. mai-arrangementet. Idrettshallen blir for eksempel gjort klar på én time. Hansen mener bruk av idrettshallen har beriket arrangementet i Honningsvåg.

Det Norske Sjømannskor skal bidra i Honningsvåg, blant annet med sang ved bautaen i Honningsvåg. Ruten for barne- og borgertoget blir bestemt om formiddagen på grunn av muligheten for ruskevær. 

Programmet 
Programmet for dagen ligger på internett, blant annet på Radionordkapp.no


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS