Fordelte midler til foreninger og næringsliv
Nordkapp MC Klubb er en av foreningene som har fått midler til klubbhuset.

Fordelte midler til foreninger og næringsliv

Se hvem Repvåg Kraftlag har gitt penger fra fond for samfunnsnyttige formål.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 15.05.2019 09:36
Sist oppdatert : 15.05.2019 09:40

Repvåg Kraftlag har fordelt støtte fra fondet for samfunnsnyttige formål, til lag, foreninger og næringsliv. 

649 100 kroner gikk til lag og foreninger, mens næringslivet fikk 394 000 kroner. Det ble totalt bevilget 1 043 100 kroner.

Repvåg Kraftlag kan i årsoppgjøret sette av midler til fond for samfunnsnyttige formål. Midlene fordeles på fond, én for hver kommune i lagets forsyningsområde. 60 prosent av midlene går til lag og foreninger, mens 40 prosent fordeles næring- og samfunnsutvikling. Repvåg Kraftlag gjør fordelingen etter antall medlem i den aktuelle kommunen. 

--Det avsettes ikke midler til fondet fra nettvirksomheten. Avsetningen skjer fra overskuddet i øvrig virksomhet som produksjon i Repvåg Kraftverk og utbytte fra våre selskap, for eksempel Finnmark Kraft og Kvænangen Kraftverk. Det sier Oddbjørn Samuelsen, elverksjef i Repvåg Kraftlag, til Radio Nordkapp. 

--Mål for tildeling av midler er å fremme tiltak i lokalsamfunnet som kommer allmennheten til gode. Fra og med 2019 har Repvåg Kraftlag SA gått over til to fordelinger fra våre fond. Første fordeling i april og andre fordeling i oktober, sier Samuelsen. 

Se søker- og fordelingslisten


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS