Kampfakta:  Kautokeino – Honningsvåg 0-4 (0-1)

0-4 90´+3 Mathias Hansen
Tilskuere: ca 100
Dommer: Lars J Larsen

Gule kort Kautokeino:
19’ Adrian O Jacobsen
40’ Ante J G Gustad
60’ Nils Johan Eira
90+5' Ole M H Strand & Håkon D Aho
Gult kort Turn: 50’ Mathias Hansen Turn

Lørdag ettermiddag var det 4. divisjonskamp mellom Kautokeino og Turn på Baktevarre kunstgress. Turn tok ledelsen med Andreas Dyrstad etter 32 minutt.

I 2. omgang måtte Kautokeino-keeper Håkon Daniel Aho hente tre baller ut av eget nett. Odd-Bjørnar Nilsen scoret to mål, mens Mathias Hansen fastsatte sluttresultatet til 0-4 tre minutt på overtid.

En hes trener
Like etter at dommeren blåste av kampen snakket Radio Nordkapp med Turn-trener Ole Dyrstad. Han var hes etter kampen. Han hadde brukt stemmebåndene godt på Baktevarre kunstgress.

--Dette var en veldig sterk seier på en bane som har vært vanskelig for Honningsvåg tidligere. Vi har full kontroll på kampen og det var tidsspørsmål før målene skulle renne inn, sier Ole Dyrstad.

Dyrstad sier at Kautokeino ikke spilte seg til mange sjanser, men hadde noen dødballer som var farlige.
--Jeg må rose spillerne for innsatsen. De løper til de stuper, sier Dyrstad.

Turn-treneren sier at stemningen i troppen er god etter seieren, selv om mange av spillerne var spente før avspark. Baktevarre kunstgress er en bane det er vanskelig å hente tre poeng fra, ifølge Ole Dyrstad.

På Kautokeino ILs Facebook-side gir det personlige feil, dårlig dommer og mangel på kondisjonen skylda for tapet.

Turns tropp mot Kautokeino:
Dafinn Hillestad, Mads Flæthe Granaas, Markus Løkke Granaas, Fredrik Kiil Jensen, Bjarte Klemo, Mathias Hansen, Luis Miguel Marmelo, Odd-Bjørnar Nilsen, Sondre Paulsen, Stig Magne Johansen Sivertsen, Jonas Kåven, Sigve Benjaminsen Dreyer, Lasse Johnsen, Thomas Sigurd Bertheussen og Andreas Dyrstad.

Fra 16. mai-kampen mot Rafsbotn, Odd-Bjørnar Nilsen setter ballen i tverrliggeren.

Tabell 4. divisjon Finnmarksserien, menn. Pr lørdag 21. mai 2016 kl. 23:00