Mener FeFo er verst i spillet om Nordkapp
Advokat Ole Martin Jensen.

Mener FeFo er verst i spillet om Nordkapp

Folkemøtet om spillet om Nordkapp i Honningsvåg onsdag kveld.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 04.04.2019 09:37
Sist oppdatert : 04.04.2019 09:39

FeFo er den verste aktøren i spillet om Nordkapp. Det sa advokat Ole Martin Jensen under møtet hos Perleporten Kulturhus onsdag kveld. 

Nordkapp Historielag og Nordkapp og omegn turlag, hadde invitert til møtet der spillet om Nordkapp ble drøftet. Over 50 personer var møtt fram. Heidi Holmgren, Knut Bjørn Lindkvist og Ole Martin Jensen innledet. 

--Finnmarkseiendommen, FeFo, har fått all grunn i Finnmark gratis. De har ikke utbetalt én eneste krone i utbytte. FeFo tar inn millioner i festeavgifter og bruker alt på seg selv. De betaler ut noen tusen kroner i grønne midler til lag og foreninger, det er alt. Nå kan FeFo håve inn nye millioner i økt festeavgift på Nordkapp fra Rica. Dette kan føre til at lokalsamfunnet får enda mindre igjen fra Nordkapp-trafikken enn i dag, sier Ole Martin Jensen til Radio Nordkapp.

--Skal lokalsamfunnet få mer av Nordkapp må folket presse kommunestyret og ta opp kampen. Verken FeFo, Rica eller Scandic er interesserte å gi noe til lokalsamfunnet. Selskapene har kun økte inntekter til seg selv som motivasjon og er ikke interessert å bidra frivillig til befolkningen i Nordkapp, sier Jensen. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS