Skolerevy 2019
Niende trinnet 2019

Skolerevy 2019

Onsdag var vi alle invitert til skolerevy på Turn. Det var niende trinnet ved Honningsvåg skole som ønsket velkommen.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 03.04.2019 21:55
Sist oppdatert : 03.04.2019 23:19

De nærmere 30 elevene har øvd i over to måneder og skal bruke inntektene til klassetur. Her var det virkelig en gjeng som koset seg på scenen i vel én time.

I starten av revyen ble vi satt 70 år fram i tid til år 2089 der dagens elever satt på gamlehjemmet og mimret om revyen. Det som Kringkastingssjæfen satt pris på var at jeg fortsatt var i livet, så det betyr at jeg blir vertfall 129 år gammel! Så dere skal plages lenge med meg
Det at man startet det hele med en sketsj var uvant men fungerte veldig bra. Revyensemblet hadde valgt mange kjente melodier som vi hører på radioen i dag.

Falske nyhet finnes ikke bare i USA de største i Nordkapp kommunestyre hvor de tror jorda er flat.
Gode sketsjer med slagferdige poenger. Vi fikk også være med på Honningsvåg skole hvor jenten klaget på at det var kaldt og vi fikk møte én fra India som ville hjem.

Lokal kultur og historie er noe som holder liv i vår snart hundreårige sammenhengende revytradisjon, Onsdag fikk vi møte han Snoy og han Blå i en velkjent historie fra Honningsvåg havn.
Foreldrene og lærerne får alltid gjennomgå i skolerevy slik var det også i 2019-utgaven. Hette-mafiaen, dansenummer må jeg også ta med. Hjemme hos reportasjen var flott og berørte et viktig tema på en genial måte.

Niende trinnet hadde virkelig øvet på tekst, innganger og utganger. Revyen hadde et så godt driv som det knapt finnes på en revyscene i landet. Onsdag ble vi servert gullkorn på løpende bånd.


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS