Nordkappmarsjen Challenge
Nordkappmarsjen blir arrangert lørdag 8. juni. (Arkivfoto)

Nordkappmarsjen Challenge

Nordkappmarsjen Challenge, et tiltak for økt oppslutning om Nordkappmarsjen.
Nordkappfestivalen
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 16.03.2019 12:00
Sist oppdatert : 16.03.2019 14:15

Tenker du at Nordkappmarsjen ikke er noe for deg? Du behøver ikke være i ditt livs form for å delta på Nordkappmarsjen Challenge. 

På ferden mot Nordkapp-platået vil man møte på artige utfordringer og oppgaver som må løses for å komme seg videre, ifølge en pressemelding fra Nordkappmarsjens Venner og Honningsvåg Handel og Industriforening. 

Marsjen blir delt opp i etapper og det vil være mulig for deltakere å velge selv hvor mange etapper man vil delta på. Dette er en gylden mulighet til å utfordre deg selv, dine kollegaer eller noen du kjenner til å bli med på verdens tøffeste turmarsj i arktisk landskap.

Nordkappmarsjen blir arrangert lørdag 8. juni. Det blir arrangert kick-off fredag kveld for å lade stemningen til lørdagens marsj. På lørdag feirer vi gjennomført marsj med et godt gammeldags «Blemmeball» for å hylle deltakernes innsats, ifølge pressemeldingen. 

Nordkappmarsjens Venner og Honningsvåg Handel og Industriforening, mener man gjennom Nordkappmarsjen Challenge tar arrangementet et steg videre. De håper du utfordrer din bedrift, forening eller vennegjeng til å bli med. 

Påmelding som individuell deltaker til Nordkappmarsjen eller som et lag til Nordkappmarsjen Challenge, på Nordkappmarsjen@gmail.com


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS