Vil rive Turn og rådhuset
Arbeiderpartiet har ikke tro på et nytt gigantbygg på rådhusplassen. (Arkivfoto)

Vil rive Turn og rådhuset

Nå skal samdriftsbygg på rådhusplassen bli utredet.
Politikk
Raymond Elde
Publisert : 14.03.2019 17:39

Høyre, Senterpartiet og SV ønsker å rive blant annet rådhuset og Turn for å få plass til et nytt samdriftsbygg på rådhusplassen. 

--Dette vil gi Nordkapp kommune helt nye bygg og vil være rimeligere enn å ruste opp dagens bygninger, sa Tor Mikkola, gruppeleder for Senterpartiet, i kommunestyret. 

I desember bestilte kommunestyret en utredning om saken. Rådmannen foreslo at saken skulle skrinlegges fordi det blir for dyrt og frykt for at alle planlagte prosjekt, blant annet kledning av Turn og helsebygg-utredningen, må stoppes. 

--Denne utredningen bærer preg av at man har bestemt seg for en konklusjon også har man laget en utredning, sa Asbjørn Jensen (H). 

--Vi i Arbeiderpartiet har ingen tro på at det er realistisk med et nytt «regjeringskvartal» i Honningsvåg, sa Kjell-Valter Sivertsen, gruppeleder for Nordkapp Arbeiderparti. 

Flertallet har nå bestilt en utredning om det er mulig å samle helsesenter, omsorgsboliger, kultursal, svømmehall og rådhus, i et nytt bygg på rådhusplassen og prisen på et eventuelt samdriftsbygg. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS