Inviterer til skolekonkurranse for et renere havmiljø
Prosjektleder Lisbeth Drotz.

Inviterer til skolekonkurranse for et renere havmiljø

Norges Råfisklag inviterer nok en gang elever til å bli med på en konkurranse.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 28.02.2019 23:30

Norges Råfisklag skal engasjere ungdom i en ny skolekonkurranse. 

--Skal suksesshistorien i norsk fiskerinæring fortsette, er vi avhengige av at kommende generasjoner engasjerer seg i å holde havet rent. Det sier Lisbeth Drotz fra Norges Råfisklag.

Temaet er høyaktuelt og oppgaven er enkel; For å delta i råfisklagets skolekonkurranse og konkurrere om premiepotten på 20 000 kroner, må elevene sende inn en kort videosnutt som handler om hva som må til for å få et rent havmiljø.

Videosnutten skal være på maksimalt to minutter. Den kan vise eleven/elevenes personlige forhold til rent hav, det kan være gode historier, inspirerende mennesker eller konkrete situasjoner. 
--Det er absolutt ingen krav om å være filmprodusent, tvert imot er det kun fantasien som setter grenser her, sier prosjektleder Lisbeth Drotz. 

For å delta i konkurransen må elevene gå på en ungdoms- eller videregående skole i Norges Råfisklags distrikt som strekker seg fra Finnmark til Nordmøre.

Norges Råfisklag arrangerte sin første skolekonkurranse tidlig i 2018 og engasjementet ga mersmak. 
--Vi gleder oss til å se hva ungdommen får til denne gangen. De er gjerne mer kreative enn oss voksne, så jeg har troen på at dette blir både lærerikt og gøy å være med på, sier Drotz.

Mer om reglene i konkurransen, på nettstedet til Norges Råfisklag


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS