Cruisepassasjerer kom seg til Nordkapp-platået
Cruisepassasjerer hadde det hyggelig rundt bålet på utflukt i regi av Destinasjon71° Nord.

Cruisepassasjerer kom seg til Nordkapp-platået

Det ble utflukter for passasjerer på «AIDA Aura».
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 22.02.2019 11:00

Det ble ingen Nordkapp-utflukt for passasjerene på «AIDA Aura» torsdag kveld, men fredag morgen kjørte de åtte første bussene opp fra Honningsvåg. 

Hans Paul Hansen, direktør for Scandic på Magerøya, sier til Radio Nordkapp, at nye busser kjørte fra Honningsvåg til Nordkapp-platået fredag formiddag for å rekke kolonnen klokken 11. 

På grunn av hurtigruteanløpet og utflukten derfra blir det ny kolonne for cruisepassasjerer klokken 15:30, ifølge Hansen. 

Kolonnen klokken 15:30 er usikker på grunn av det meldte væromslaget. 

Hansen forteller at sikkerheten til gjestene, alltid kommer først. 

Magisk 
Runar Johnsen i Destinasjon71° Nord, forteller at bedriften har hatt stor pågang fra passasjerer på cruiseskipet «AIDA Aura». Torsdag kveld ble det gjennomført ATV-safari og nordlys truger-safari. Destinasjon71° Nord hadde cirka 70 gjester på tur torsdag kveld. 

--Tilbakemeldingene var fantastiske. Gjestene på truger-turen fikk oppleve et utrolig nordlys, noe som begeistret alle deltakerne. Dette var artig, sier Runar Johnsen til Radio Nordkapp. 

Da Radio Nordkapp snakket med Johnsen fredag formiddag, var han i Skipsfjorden og hadde med flere passasjerer fra cruiseskipet som ligger i Honningsvåg. 

!Truger-tur.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS