Salamonsen og Mikkola: -Skal omstillingspenger finansiere Arbeiderpartiets valgkamp?
Kommunestyrerepresentantene Hugo Salamonsen og Tor Mikkola. (Arkivfoto)

Salamonsen og Mikkola: -Skal omstillingspenger finansiere Arbeiderpartiets valgkamp?

Nordkapp Senterparti mener avviklingen av omstillingsprosjektet bør være gjort i løpet av en uke.
Valg 2019
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 18.02.2019 16:00

Nordkapp kommune er i gang med prosessen med å avvikle omstillingsarbeidet, en sak formannskapet skal behandle på tirsdag. Kommunestyret skal behandle saken den 28. februar. 

Kommunestyret har vedtatt at kommunen skal avvikle selskapet Om Kapp KF. 

Rådmannens anbefaling er at den tidligere ansatte i omstillingsselskapet tilbys et seks måneders engasjement i Nordkapp kommune med tjenestested i økonomi- og stabsavdelingen. Avviklingsarbeidet finansieres med ubrukte omstillingsmidler avsatt på fond med inntil 450 000 kroner. 

--Vil Arbeiderpartiets flertall i formannskapet støtte rådmannens forslag om bruken av disse pengene?  I formannskapsmøtet vil det fremkomme om Nordkapp Arbeiderparti velger å bruke de ledige omstillingsmidlene på kr 450 000,- til å sikre lønn for sin egen ordførerkandidat frem til 30. juni 2019. Dersom så skjer må dette prosjektet være et av de best finansierte i hele Om Kapp sin historie. Nordkapp Senterparti mener dette hverken er riktig, moralsk eller etisk bruk av knappe utviklingsmidler beregnet på det lokale næringslivet, har Tor Mikkola og Hugo Salamonsen, kommunestyrerepresentanter for Nordkapp Senterparti, skrevet i et leserinnlegg publisert i Radio Nordkapps portal

Mikkola og Salamonsen slår i leserinnlegget fast, at Kari Lene Olsen er forespeilet et meget generøst tilbud. I normalt prosjektarbeid vil disse oppgavene være utført i løpet av en uke, har Mikkola og Salamonsen skrevet i leserinnlegget. 






Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS