Ole Dyrstad mener Turn kan vinne serien etter uavgjort i Lakselv. (Arkivfoto)

A-laget
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 27.08.2016 19:17
Sist oppdatert : 27.08.2016 19:30

Det ble 1-1 og poengdeling i 4. divisjonskampen mellom Porsanger og Turn på Lakselv kunstgress lørdag ettermiddag.

Kampfakta:

Porsanger – Honningsvåg 1-1 (0-0)

1-0 46 min Tobias Borch

1-1 52 min Sipan Abdulrahman Ismail

Det var feststemning i Lakselv da de to beste lagene i 4. divisjon møttes til dyst. Spillerne ble tatt imot på banen av lys. Tippeliga-stemning i Lakselv, eller stemning som på Honningsvåg stadion for spillerne.

Det var flere store sjanser til begge lagene og ballen traff treverket flere ganger. Mye underholdning og spenning, men kun to mål i løpet av 90 minutt. Dermed ett poeng til hvert av lagene.

Turn leder avdelingen med 33 poeng, samme poengsum som Porsanger som har spilt én kamp mer enn Turn.

Se lagoppstillingene og tabellen, på fotball.no.

Fornøyd

Turn-trener Ole Dyrstad var fornøyd etter kampen. Han synes ett poeng mot Porsanger er bra. Nå kan Turn avgjøre serien på egenhånd, uten hjelp fra andre lag.

--1-1 er et greit resultat, men det skjedde mye foran begge målene. Det var en jevn førsteomgang. I 2. omgang hadde Porsanger mye av banespillet, men vi hadde noen virkelig store sjanser, blant annet ett minutt før dommeren blåste av kampen, sier Ole Dyrstad til Radio Nordkapp.

!Foran avspark i Lakselv. (Foto Heia Turn, Facebook.com)