Arrangerer fotokonkurranse
Ungdom i Barentsregionen er tema i konkurransen. (Illustrasjonsfoto)

Arrangerer fotokonkurranse

Fotokonkurranse pågår, konkurranse med pengepremier.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 09.02.2019 03:45

Nå pågår fotokonkurransen Discover Barents 2019.

Fotokonkurransen har fokus på Barentsregionen og ble først initiert av Kainuu fylke (Finland) i 2017, under fylkets formannskapsperiode i Barents Regionråd.

Formålet med konkurransen er å utvikle og styrke grenseoverskridende samarbeid i Barentsregionen. Et annet mål er å støtte felles promotering av Barentsregionen og gjøre den mer synlig. Temaet for den første fotokonkurransen i 2017 var natur, og konkurransen var en stor suksess.

Finnmark fylkeskommune, som har formannskapet i Barents Regionråd i den nåværende perioden (2017-2019), fortsetter konkurransen i 2019, og håper at dette vil bli en fast konkurranse som skal avholdes annethvert år i regi av den regionen som har formannskapet det gjeldende året. Temaet for fotokonkurransen 2019 er Ungdom i Barentsregionen.

Konkurransen er åpen for alle interesserte. Man melder seg på ved å sende inn fotografier tatt i Barentsregionen med ungdom som tema, ifølge reglene for konkurransen som ligger på nettstedet Discoverbarents.com

Fotokonkurransen skal vare i perioden 1.februar - 30.april 2019, og et internasjonalt jurypanel skal velge vinnerne i løpet av mai 2019. Vinnerne vil bli annonsert innen 1. juni 2019.

Det er pengepremier i første, andre og tredje premie. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS