Boreal overtar Flexx
Flexx fortsetter som før, selv om Boreal overtar Flexx i Nordkapp. (Foto: Illustrasjonsfoto, tatt av Lars Engerengen)

Boreal overtar Flexx

Rutene er omtrent som før, ifølge fylkeskommunen.
Samferdsel
Raymond Elde
Publisert : 26.08.2016 13:43

Boreal har vunnet anbudet om Flexx-rutene i Nordkapp fra 1. september.

Til nå har det vært drosjesentralen som har kjørt Flexx-rutene i Honningsvåg, mens Nordkapp Bilservice har gjennomført Flexx-rutene til Gjesvær og Skarsvåg.

Fra 1. september er det Boreal som skal kjøre Flexx-rutene i Nordkapp.

Samferdselssjef Per Bjørn Holm-Varsi mener publikum ikke vil merke store forandringer når de nye Flexx-rutene starter opp 1. september.

--Rutene er stort sett de samme som i dag, og det er også dagens operatører som i stor grad skal utføre transporten på oppdrag for fylkeskommunen de neste fem årene, sier Holm-Varsi.

Flexx-ruter er et transporttilbud som gis i områder med lavt trafikkgrunnlag og som er tilpasset trafikkbehovet. Rutene utføres i stor grad av mindre kjøretøy og utføres kun ved forhåndsbestillinger.

--Fylkeskommunen innførte Flexx-ruter allerede 1. januar 2016 på midlertidige kontrakter, så rutene er allerede godt innarbeidet blant operatører og de reisende, mener Holm-Varsi.

Våre erfaringer så langt er at Flexx er blitt positivt mottatt, selv om det har tatt noe tid for reisende å bli vant med at Flexx-transport må forhåndsbestilles, skriver fylkeskommunen i en pressemelding.






Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS