Mener de varslede endringene for luftfartsavgifter er gledelige
Geir-Inge Sivertsen, leder av Troms og Finnmark Høyre.

Mener de varslede endringene for luftfartsavgifter er gledelige

Høyre i Nord-Norge er fornøyd med at regjeringen vil legge om avgifter for flyselskapene.
Politikk
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 10.01.2019 05:36

Nordland og Troms og Finnmark Høyre er svært fornøyde med at Samferdselsdepartementet sender ut høring om endringer i luftfartsavgiftene.

--Varslede endringer i luftfartsavgiftene er en svært positiv sak for kortbanenettet i distriktene. Det har vært jobbet politisk internt over lengre tid for å skape forståelse og behov for endring av rammebetingelsene for kortbanenettet, sier Grethe Monica Fjærvoll leder av Nordland Høyre, i en pressemelding. 

--Høyre i Nord-Norge er derfor svært glad for at dette nå har gitt resultater, hvor både endringen i flypassasjeravgiften og nå luftfartsavgiftene gir bedre lønnsomhet og mulighet for et bedre lokalt flytilbud, sier Geir-Inge Sivertsen, leder av Troms og Finnmark Høyre. 

Det var tidligere denne uken samferdselsminister Jon Georg Dale (FrP) varslet dreining av luftfartsavgiftene for å styrke konkurransekraften til norsk luftfart. 

Høyre mener det er viktig at flyselskapene følger opp, og satser på å utvikle et enda bedre rutetilbud for befolkning og næringsliv.


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS