Foreldremøte i Nordkapp kulturskole om Kargopol-tur
Vennskapskonserten på Turn januar 2017, Nordkapp og Kargopol

Foreldremøte i Nordkapp kulturskole om Kargopol-tur

Kulturskoleelever skal utgjøre en del av delegasjonen som skal til Kargopol i september.
Kultur
Raymond Elde
Publisert : 08.01.2019 17:28

«To Russia with love» heter vennskapsturen til Kargopol. Nå inviterer kulturskolen til foreldremøte om turen.

Nordkapp kommune skal på vennskapsvisitt til Kargopol med kulturskolen i spissen. I forbindelse med turen inviterer kulturskolen til foreldremøte, torsdag 10. januar i aulaen til Honningsvåg skole. 

--Nordkapp kommune har en vennskapsavtale med byen Kargopol i Arkhangelsk fylke i Russland. Etter flere besøk fra Kargopol til oss, har det nå blitt bestemt at en delegasjon herfra skal reise på gjenvisitt. Reisen er planlagt gjennomført i september 2019, sier Per-Inge Jensen, rektor i Nordkapp kulturskole, til Radio Nordkapp. 

Nordkapp kulturskole og Perleporten Kulturhus, har i samarbeid fått i oppdrag å organisere dette prosjektet som har fått arbeidstittelen «To Russia with love». En sentral del av delegasjonen som skal dra er en gruppe elever fra kulturskolen. 

--Vi har startet en prosess med å finne ut hvem som skal være med i denne gruppen og hva slags kunstnerisk program vi skal reise til Russland med. Vi ønsker å ha en dialog med foreldre og foresatte rundt prosjektet for å forankre det, få gode råd og innspill, og dra nytte av den store ressursen som foreldre og foresatte utgjør. Derfor inviterer vi til dette møtet og håper så mange som mulig deltar, sier Jensen. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS