Turn-guttene vant den første sluttspillkampen

Startet sluttspillet med tre poeng.
Sport
Raymond Elde
Publisert : 23.08.2016 01:24

Lørdag vant guttelaget til Turn 0-1 mot Nordlys i Karasjok i den første sluttspillkampen i det som heter 1. divisjon.

Det var Vegard Tuv Brattli som scoret etter cirka syv minutt spill.

--Det ble som vanlig en jevn og spennende kamp mellom lagene. Vi var de beste før pause. I 2. omgang dominerte Nordlys banespillet, men skapte ikke farlige målsjanser. 15 minutt før slutt fikk Nordlys straffespark, men straffesparket ble satt over mål, sier Turn-trener Børge Brattli.

Brattli er fornøyd med Turn-guttenes innsats i den første kampen i sluttspillet.

--Vi har fått en god start i sluttspillet med tre poeng. Vi møter Nordkinn på Honningsvåg stadion lørdag ettermiddag, sier Brattli.

Nordkinn vant vårens innledende serie i Øst-Finnmark, og slo Alta 3-1 på gressbanen i Mehamn på lørdag.