Thomas Bertheussen skyter fra langt hold, 4-1

A-laget
Raymond Elde
Publisert : 20.08.2016 15:54
Sist oppdatert : 20.08.2016 19:43

Turn tok tidlig ledelse i hjemmekampen m­­ot Sørøy/ Glimt lørdag ettermiddag. Allerede etter 9 minutter satte Odd-Bjørn Nilsen ballen enkelt i mål.  Innen 26 minutter ledet Honningsvåg 3-0.
Når Sørøy/Glimt fikk keeeperen skadet så det mørkt ut for guttan fra havet. Så reduserte Glimt på straffe, 3-1.

Thomas Bertehussen økte ledelsen til 4-1 på et nydelig langskudd. Da dommer Frode Guldbjørnsen blåste for halvtid sto det 4-1.

I andre omgang startet Sørøy/Glimt med å presse Turn, uten at de klarte å spille seg til noe mere enn hjørnespark som det ikke ble noe farligheter av.

Etter 55 minutter fyrte Markus Løkke Granaas av men rett Glimt målvakt Reidar Lindh. 70 minutter får Tor Børre Olsen fyrt av et skudd på sin venstre side med Hillestad stopper den og det blir ikke noe av returen.
Så gjør Turn et trippelbytte, og Kava setter ballen i mål på sin første berøring i kampen.
På overtid reduserer Sørøy/Glimt til 5-2 på en gavepakke fra Turnforsvaret.

--Jeg synes 5-2 er et greit resultat, det siste måle demmes var en gavepakke. Vi hadde flere sjanser som burde vært mål. Første omgang synes jeg vi er bra, i andre blir det feriefotball igjen, sa Turn-trener, Ole Dyrstad til Radio Nordkapp, etter kampslutt.

Kampfakta Turn – Sørøy/Glimt  5-2 (4-1)

09’ 1-0 Odd-Bjørnar Nilsen
20’ 2-0 Andreas Dyrstad
26’ 3-0 Mathias Hansen
31’ 3-1 Alf Helge Bakkeby (straffe)
40’ 4-1 Thomas Bertheussen
78’ 5-1 Sipan Ismail (Kava)
90'+2' 5-2 Tor Børre Olsen

Dagens Turngutt Bjarte Klæmo

Gule kort Turn:
17’ Bjarte Klæmo
58’ Jørgen Aronsen

Gule kort Sørøy/Glimt
68’ Tom Erik Pedersen