Miljøspill til Finnmark-elever
Hvorfor skyller vi skolemelkkartongen etter bruk? Svaret kommer i det nye spillet til grunnskoleelever. (Illustrasjonsfoto)

Miljøspill til Finnmark-elever

Grønt Punkt Norge venter på bestillinger fra Finnmark.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 17.12.2018 11:00

Et nytt brettspill laget av resirkulert kartong skal lære om lag 6 000 Finnmark-elever fra fjerde trinn og oppover å ta riktige miljø- og kostholdsvalg i hverdagen. 

--Spillet er gratis, og nå sitter vi og venter på bestillinger fra Finnmarks 74 grunnskoler, sier Gunnar Moen i Grønt Punkt Norge, ifølge Pressenytt. 
 
Hvorfor skyller vi skolemelkkartongen etter bruk? Hva kan vi lage av resirkulert kartong? Hvorfor er det lurt å resirkulere? Dette er noen av spørsmålene som stilles i brettspillet «Brettelyst». 
 
--Spillet har nettopp kommet fra trykkeriet, og nå gleder vi oss til å sende det ut til skoler over hele landet. Spillet er gratis for grunnskoler og SFO/aktivitetsskoler, og kan bestilles fra nettsiden miljøskole.no, sier Moen.

Hensikten med spillet er å øke bevisstheten rundt miljø, resirkulering, kosthold og fysisk aktivitet på skolen. Det er Grønt Punkt Norge og Skolelyst.no som står bak spillet. Sistnevnte er TINEs bestillingsordning for mat og drikke i skolen.


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS