Foreldre må bidra om korpset skal bestå
Fra skolekorpsets julekonsert tidligere i desember.

Foreldre må bidra om korpset skal bestå

Honningsvåg Skolekorps står uten styre dersom ingen foreldre eller andre melder seg.
Kultur
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 12.12.2018 09:31
Sist oppdatert : 12.12.2018 09:34

Styret i Honningsvåg Skolekorps har sendt brev til foreldre om skolekorpsets utfordringer i 2019. 

Honningsvåg Skolekorps trenger personer til vervene som leder, nestleder, styremedlem og to varamedlem. Hva er vel 17. mai uten drilltroppen og korpsmusikk? Det er nåværende styre som stiller spørsmålet i et brev sendt til foreldrene. 

--Fra årsmøtet 2019 mangler skolekorpset nesten hele styret. Det er kun ett styremedlem som ønsker å fortsette. Ett styremedlem og leder ønsker å trekke seg fra sine verv. De har enda ett år igjen av sin periode. Nestleder tar ikke gjenvalg etter to perioder som nestleder, har styret skrevet i brevet. 

--Dersom korpset og drilltroppen skal bestå fra februar 2019 må vi ha interesserte/aktive foreldre/foresatte som er villig til å ta ett verv i styret, ifølge brevet. 

Styret har i brevet redegjort for styrearbeidet i Honningsvåg Skolekorps. Det er møte cirka én gang per måned. Honningsvåg Skolekorps har bra med utstyr med flere nye instrument, nye drilluniformer og det har blitt innvilget 50 000 kroner til nye/supplering av uniformer til korpset. 

Planene for fremtiden er blant annet øvingshelg med Hammerfest og Alta, deltakelse musikalsk på 17 mai og fram-snakking av korpset til barn/foreldre, men må ha personer i styret som kan videreføre planene, ifølge brevet. 

Styret har i brevet skrevet, at miljøet og samspillet i korpset er godt. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS